Knizner B. Sylvia: Pajkos Dávid (ebook)

400.00 Ft

Leírás

Az írónő két mesét írt ebben a könyvben, az elsőben Dávid a bolygókkal ismerkedhet meg közelebbről, a másikban pedig a dinoszauruszok világába csöppenhet bele az olvasó/mesélő.

Érdekes, látványos és tanulságos mesés olvasmány, jó szórakozást hozzá!

PAJKOS DÁVID A BOLYGÓTUDÓS

Pajkos Dávid, egy 7 éves kisfiú, aki tele van kíváncsisággal, álmokkal. Szeretne az űrbe menni és onnét nézni a világot. Hamarosan ez a kívánsága is teljesül, hiszen egy kis szakállas manó jelenik meg az ágyánál, a Vágyak Manója. Dávidot elrepíti a Manó az űrbe és megismerteti vele a naprendszer bolygóit. Csodás kalandban lesz része, mert így megismeri és megtanulja mindezeket.

PAJKOS DÁVID A DINOSZAURUSZOK KÖZÖTT

Dávid nagyon szeret a gumi dinókkal játszani, így elhatározza, hogy Dinoszaurusz csontkutató lesz. Anyukájától érdeklődik a dinókról, de az igazi választ a Vágyak Manójától kapja meg, aki újra megjelenik neki. Visszamennek több millió évet, megismerheti a különböző dinoszauruszokat. Nemcsak a nevüket tanulja meg, hanem a táplálkozási szokásaikat is megismeri, és még láthatja is őket, ami fantasztikus élmény a számára.

Az egyes dinoszauruszok az olvasó/mesélő számára is megelevenednek. Az illusztrációk segítenek ebben, hogy a különböző korszakokban élő állatokat ne csak hallás alapján próbálja meg megismerni az, aki elolvassa a mesét.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Knizner B. Sylvia: Pajkos Dávid (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X