Íróknak

Íróknak, szerzőknek

Amatőr regényíróként az utóbbi időben nagyon sok olyan embert megismertem, aki fiókja legmélyén, vagy számítógépe egyik rejtett mappájában tartja az évek alatt megírt verseit, regényeit, novelláit és csak álmodozik arról, hogy műve megjelenjen egyszer kiadásban is.

Az E-book Könyvház és Kiadó megvalósítja az Ön álmait.

Legfőbb célkitűzésünk az, hogy lehetőséget teremtsünk mindenki számára művei kiadásához a lehető legkedvezményesebb módon.

Minden szerzővel szerződést kötünk, melyben rögzítésre kerül többek között az eladási ár és a szerzői jogdíj kifizetésének a menete és módja is. Ahogy a szerződés mindkét fél részéről aláírásra került, és a mű készen áll, megkezdjük az értékesítését.

Másik fő célkitűzésünk, hogy igényes kivitelű, és tartalmas munka kerüljön a webáruházunkba, ezért türelmüket és közreműködésüket kérjük.

A megjelentetett könyvek tartalmáért minden felelősség a szerzőt terheli.

Szolgáltatási áraink 2016. szeptember 1-én megváltoztak.

2016. szeptember 1-től a lenti linken elérhető excel file-ban kérjük a könyvkiadással kapcsolatos megrendeléseiket leadni.

Amennyiben a kitöltéssel gondja akad, úgy kérje segítségünket.

A file-ban igyekeztünk az összes lehetőséget felsorolni, de ha mégsem sikerült, akkor is forduljon bizalommal hozzánk. Írja meg emailben az elgondolását, és mi a segédletet kiegészítjük, és elküldjük Önnek.

Először is töltse le a gépére az excel filet, és úgy dolgozzon benne.

A munkafüzet alján különböző füleket talál, kérjük olvassa őket végig figyelmesen. Nyomtatási költséget is tervezhet magának, így hozzávetőlegesen ki tudja számolni, mennyibe kerülne a könyvét kiadni.

Az Űrlap munkalapon több helyen találkozni fog a “Válasszon” szóval, itt ha rákattint a cellára, a jobb oldalon megjelenik egy nyíl, melyre ha rákattint, egy lista fog megjelenni, itt ki kell választania  a megfelelő szolgáltatást.

https://drive.google.com/file/d/0B4jq_SgW0c32aklUcWlJd0pnSlU/view?usp=sharing

Tisztelettel:

 

Szabó Erika

 

E-book Könyvház és Kiadó