Gerőcs Hilda: Kérdések könyve (nyomtatott)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján

3,600.00 Ft

Könyvajánló Papp Veronika tollából

 

Gerőcs Hilda legújabb könyvében mindennapi témákról ír, nem mindennapi módon. Az élet írta a történeteket, Hilda pedig hozzájuk a gondolatait a tőle megszokott őszinteséggel. Gondolkodásra készteti az olvasót nemcsak remek kérdéseivel, hanem már történetei olvasásával is. Az ember hirtelen észbe kap, hogy már saját életén, kapcsolatain és önmagán gondolkozik. 1-1 történetben mindenki találhat hasonlóságot a saját életével, múltjával, esetleg jelenével kapcsolatban. Teljesen más, mint az előző könyvei, csak abban hasonlítanak írásai, hogy az életről szólnak. Hogy Hilda kíméletlen őszinteséggel tárja elénk a valóságot! Mert legalább önmagunk előtt valljuk be, hogy őszintének lenni bátorság, az igazságot felvállalni merészség, mert sokan támadásnak veszik, ha a szemükbe mondjuk.

A legkedvesebb része számomra, ahogy a szerelemről ír! Újra éltem a kapcsolatom kezdetét, amikor csak Ő számított, amikor még nem fáradtunk bele a hétköznapokba, amikor minden vele töltött pillanat ajándék volt.

 

Olvassák el! És olvassák el a többi könyvét is, mert mindegyik remek írás lett!

 

Vélemények a könyvről

 

„Nagyon tetszett a széles látásod és az  érthető fogalmazásod. Honnan tudsz ennyi mindent? Talán már az új könyveden is dolgozol?

Irén”

 

„Kedves Gerőcs Hilda!
Azt hiszem ráérzett az ízére az írásnak, nagyon termékeny szerzővé vált és ezek szerint olyan témákhoz is hozzá mer nyúlni, amihez más nem.
Még egyszer gratulálok!
Dr. Batiz Ákos”
„Hilda! Minden könyvedet olvastam és egyre erősebb bennem az érzés, hogy nagy kár lett volna meg  NEM írni őket. Nagyot alkottál, nagyon termékeny vagy! Mint mindig nagyon őszintén, érthetően, világosan fogalmazol. Te szereted az embereket és az igazságot, ami manapság igen ritka. A Kérdések könyvében nagyon ember közeliek a történetek. Szinte az alak bőrébe bújsz és vele együtt éled meg a sorsát, ezért érzi át tökéletesen az is aki olvassa. Örülök hogy találkozhattam a könyveiddel és sajnálhatja az, aki még nem, mert értékes gondolatoktól lett szegényebb. Te már beírtad a nevedet a történelembe és tudnod kell, hogy ez nem kis dolog! Gratulálok és tiszta szívből ajánlom mindenkinek a könyveidet! Marcsi”
„Kedves Hilda! Hihetetlen amin keresztül mentetek, egyszerűen félelmetes, de végre vége. Fantasztikusan erős nő vagy, ami csodálatra méltó. Egyszerre olvastam el a könyveket külön külön, le sem tudtam tenni. Stílusos, jó felépítésű, olvasmányos, tanulságos könyvek, választékos és érthető szókinccsel. Ehhez is van tehetséged vitathatatlanul. Remélem jól vagy már és élvezed a mindennapok szépségét. Minden jót kívánok neked drága Hilda és csodás boldog perceket napokat , éveket mert nagyon megérdemled.”

„Még egyszer gratulálok, hogy ez a könyved is megszületett!

A külleme, a kötése, szépen illeszkedik a sorozatodba. Jópofa és kifejező a 3 szófelhőbe (2 kéz és szív) rendezett sok kulcsszó, ami elsőre montázs hatású,.  A képes illusztrációk is sokatmondóak, de néhol a borító stílusában még szívesen néztem volna néhány grafikát. Nagyszerű, hogy a betűtípus nem kicsi, jól olvasható!

Az életünket mozgató főbb témák, kérdések megragadása a személyes történeteken keresztül közvetlen hangnemet eredményeznek.

Sok alapkérdést vetnek fel a történetek, melyek közül mindenki tud találni a saját életéből ismert szituációhoz hasonlót, így várja is a megoldást, mi lesz a történet vége. Többször is nyitott kérdés marad, ez is természetes, mert mindenki önreflexív módon emészti meg. Kicsit olyan a hangulata, mintha barátnők beszélgetnének egymás között. Néhol a negatív végkicsengésű élethelyzeteket oldva szívesen olvastam volna pozitívabbakat is, ami a felek belső erejére, a megoldáshoz vezető útra világít rá még, ha nem is receptet ad, hiszen azt nem is lehet. Aki elolvassa ezt a könyvet, azt megnyugtathatja, hogy mások is élnek hasonlóan, de talán lökést is ad ahhoz, hogy neki még nem késő a pozitív megoldást jelentő útra lépnie.

Kíváncsi vagyok, milyen húsba vágó témát érlelsz magadban a következő könyvedhez.

Füstös Ilona”

  1. Vigh Anita 

Elgondolkodtató olvasmány a választott „sorsok” elviseléséről
Lehet egyeseknek megdöbbentő, másoknak együttérzést keltő, vagy éppen megkönnyebbülést érez valaki a sorokat olvasva.
Az biztos, hogy a történetek mindenképpen hatással lesznek az olvasóra.

Értékelés: 5 / 5

Juhász Károly 

Azt gondolom, hogy méltó az Irónöhöz ez a köny is! A téma nehézsége miatt minden elisméresemet fejezem ki, mert legalább volt mersze megírni az agyon hallgatott témát!

Értékelés: 5 / 5

Szöllősi Péter 

Az ilyen könyvekre szokták mondani érdemes elolvasni, mert remek olvasmány élményt nyújt. 30 történet 30 rendkívül érdekes élethelyzet, rengeteg emberi sors. Tanulságos, elgondolkodtató és egyben gondolat ébresztő. Kívánom Hilda, írjál tovább , és mi szívesen örömmel olvassuk.

Értékelés: 5 / 5

Wamberger Zsuzsa 

Elolvasram potyogott a könnyem minden szava igaz.

Értékelés: 5 / 5

Tóth Levente 

Betekintést enged a színfalak mögé, hasznos, elgondolkodtató olvasmány mindenki számára, aki elég bátor ahhoz, hogy tükörbe nézzen.

Értékelés: 5 / 5

Misák Tünde 

Sokszínű, változatos témák az életből, széles skálán mozognak a felvetések. Tetszett az elfogulatlan tárgyilagosság amellyel engedi szárnyalni az olvasó gondolatait, elmélyülni, elgondolkodni, véleményt alkotni. Bátor, kényes kérdéseket is mer felvetni!

Értékelés: 5 / 5

Varga zsuzsa 

A legkedvesebb könyve ahol a kutyaikrol mesél.élethűen,mintha ott lennel es az események vinnének magukkal.Bátran olvassátok és nem csak kutyatulajdonosok!!
FÜNI

Elfogyott

Leírás

Webáruházunkban a termék elfogyott, de a szerzőtől közvetlenül még megrendelhető:

gerocsh@gmail.com

Gerőcs Hilda: Kérdések könyve (nyomtatott) termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Sándor

    Gerőcs Hildát már régóta ismerem. Éleslátása és élettapasztalata már első találkozásaink alkalmával hatalmas benyomást tett rám. Könyvei végig kísérik életét számos olyan kérdést feszegetve, melyek mindenki számára ismerősek lehetnek saját életéből merítve, de eddig nem tudott, vagy nem mert rájuk választ keresni. Kíméletlen őszintesége a valóságát a maga kendőzetlen mezítelenségében tárja elénk, hogy merjük magunk is felvállalni az igazságot, még ha nehéz is sokszor. Könyveit olvasva sokszor az az érzés támad bennem, mintha ismét ott ülnénk az asztalánál egymással szemben és próbálnánk az életünk kisebb-nagyobb kérdésire a választ megtalálni. Nekem nagyon sokszor segített az élet útvesztőiben tanácsaival eligazodni, mely gondolatok számos könyvében visszaköszönnek. Csak ajánlani tudom az összes könyvét!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X