Pályázatok

Aktuális pályázataink:

Az E-BOOK KÖNYVHÁZ ÉS KIADÓ az E-MAGAZINNAL közösen meghirdeti “MARADJ OTTHON!” alkotói pályázatát.

Témája: A mostani helyzetre való tekintettel az otthon maradni kényszerülők humoros vagy épp drámai történetei írásban (próza vagy vers – műfajon belüli megkötés nincs) felnőtt vagy gyermek, esetleg valamely háziállat szemszögéből. Ilyen például a digitális távoktatás, az otthonról végzendő munka a család mellett, a nyugdíjasok kijárási korlátozása, vagy az állatok elképzelt véleménye a gazdi “maradj otthon” szituációjában. Színes sztorikat, elképzelt történéseket, vagy valós leírásokat várunk.

A leadandó pályázati anyag:
  • próza vagy vers:  max. 6 db A/5-ös oldal. Minden megkezdett oldal egész oldalnak számít.

Minden nyertest emailben értesítünk, és egy “Megjelenési hozzájárulás” nyilatkozatot küldünk, melyet aláírva, lefotózva várunk vissza a lent megadott emailcímre.

A pályázat megjelenési hozzájárulási díja: 2 000 Ft/oldal, mely magába foglalja a mű szerkesztését, gondozását, nyomdai előkészítését, nyomtatását, terjesztését, marketingköltségeit, a köteles példányok költségét, valamint a tiszteletpéldányok szerzőkhöz eljuttatásának a költségeit. 

Megjelenési hozzájárulás befizetési határideje: Az elbírálást követően, de legkésőbb 2020. május 15-ig. A hozzájárulásról a szerzők hivatalos számlát kapnak.

A pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki nyomtatott, hagyományos könyvként és e-book formában az E-book Könyvház és Kiadó honlapján (e-konyvbolt.eu).

Lehetőség van további példányok rendelésére is, az antológia fogyasztói árán.

Pályázók: A pályázatra jelentkezhet bármely 18 évet betöltött személy.

Pályázat címe: “MARADJ OTTHON!” (ezt kell az emailben a tárgy mezőbe írni)

Mindenképp fel kell tüntetni a pályázó

  • – nevét
  • – korát
  • – emailcímét

Pályaműveket az emagazin.sylvia@gmail.com vagy info@e-konyvbolt.eu címre várjuk.

Beérkezési határidő: 2020. április 30. Meghosszabbítva: 2020.május 30-ig.

 

 

 

Leave A Comment

X