Baranyecz János: Gondolatok gondolkodóknak (ebook)

2,000.00 Ft

Leírás

KI AZ A BRANYO?!

Ismerem őt! Gitáros! Énekel is. Valami lemeze is megjelent. Ő írta a dalok szövegét, és zenéjét is.

-Á, dehogy ! Régi bunyós srác, jó kis boxoló volt, a rendes neve Baranyecz János. Aztán az éjszakában volt kidobó ember! Állandóan csajozott!-

-Fenéket! Szegénység ellenes aktivista, és költő! Ma is olvashatod a versét a Kürt utcában az elfogadás falán! Két kötetben is szerepel! Írásai jelentek meg a „ Hálóban „, és a „ Fedél nélkülben „. Brüsszelben negyed magával képviselte a Magyar szegényeket, és az ő versei voltak Magyarország
ajándéka a többi tagországnak!- Ez az élete! Több TV műsorban is beszélt róla, és azért lett Művészet, és szocioterapeuta, meg okleveles tapasztalati szakértő! Most is gitározni tanít hátrányos helyzetű gyerekeket a IX. kerületben! Azt hiszem H 52 a hely neve!

-Nem mondod! Én a Bredd rádióban hallottam őt műsort vezetni!!! Valami „ Nem csak Rock „ a műsora címe.

-Szerintem meg filmezik! Láttam őt az Éjjel-nappal Budapestben főszereplőként ( ő játszotta a szoknya pecér Kristóf apját ), meg egy csomó, más sorozatban, vetélkedőben, sőt, kisfilmeket is készített a XIII. kerületről, a benne élő művészekről, a TV 13-ban pedig ment egy saját készítésű 10 részes főző műsora ! Még a Delhusa Gjon, és az Irigy mirigyek közül a Papp Feri is benne volt!!

-Én még a Radics Béla időkből ismerem! Bélától lesett el sok mindent a gitáron, sőt, Béla olyan volt, vele mint a bátyja! Ő volt az esküvői tanúja is!!! Pár éve Stuttgartban játszott a zenekarával, meg a Heilbronn-i blues fesztiválon,ott találkoztunk. Onnan mentek egy Erdélyi turnéra!

– Engem meg gitározni tanított, meg önvédelemre. Ott voltam a Dorogi Rock fesztiválon,és a 60. szülinapi buliján is! Még a Takáts Tamás, és a Kékesi Bajnok Laci is köszöntötte, és nagyot muzsikáltak! Utoljára a Rock múzeumban hallottam , 1956 emlékére csináltak koncertet. Branyo fenn van a Magyar Rock hírességek falán is!!!

– Én a PeCsa Cafféban találkoztam vele sokszor! Oda is szervezett koncerteket! Kulturális rendezvény szervező!-A Pecsa Caféban ők voltak az utolsó zenekar, mikor bezárták!

Én Balatonon, pontosabban Fonyódon voltam az éttermében! Marha jól főz, az egyik szakmája szakács! Meg bármixer is! Ja, és tudom, hogy régen, még cirkuszban, és bárban is zenélt! A fiatal művészek klubjában is benne volt! Ez mind igaz, és még sok minden más, ami szóba sem jött! –
honnan tudod? – Mert én vagyok BRANYO!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baranyecz János: Gondolatok gondolkodóknak (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X