Violet C. Landers: Apokalipszis 2. – Halottak könyve (ebook)

1,500.00 Ft

Cikkszám: 978-615-5286-95-7 Kategóriák: , , ,

Leírás

A párizsi hajnalok hasonlítanak bármelyik nagyváros ébredéséhez. A Nap gyenge, halvány fénysugarai alig érik a talajt. A kertnek tűnő tágas, hideg helyen két férfi állt némán, szótlanul. Túl nagy volt a fájdalmuk ahhoz, hogy ezt holmi üres szavakkal enyhíteni tudják. Párizs leghíresebb temetőjében a Pére Lachaise -ben egy sír előtt álltak. Az ember nem jön ilyen helyekre csak úgy. Kell valami indok, vagy ha nem indok egy ígéret. Egyikük most ezt jött betartani. A másik egyfajta lelki támaszt próbált nyújtani.

–         Olyan fiatal volt. Még most sem hiszem el –  törtek fel a fiatalabbikból az érzelmek. Egykor ilyen nyomástól nem roskadt össze, de a szíve majd megszakadt.

–         Nem tudok mit mondani. Csak azt, hogy sajnálom – érzett együtt vele.

–         Megígértem neki, hogy eljövök … és be is tartottam – csordult le egy könnycsepp a fiatalabbik arcán.

–         Bár személyesen jöhetett volna. Annyira izgatott volt miatta – emlékezett a másik.

–         A fiatalabbik egy vörös rózsaszálat szorongatott a kezeiben, időnként játszadozott vele, de csak azért, hogy leplezze idegességét a másik előtt. A sírfeliraton nem annak a neve állt, akit egyébként gyászoltak. Nem. Ewan pár nappal ezelőtt már elbúcsúzott Jane–től. Eljöttek a lány szülei is Párizsba, hogy maguk vihessék haza a holttestet. Most csupán utolsó kívánságát jöttek teljesíteni. Annyira szeretett volna eljönni ide, hogy láthassa Jim Morisson sírját, de már nem érhette meg. Ewan a sírra helyezte a virágot, állt még néhány percig. Gabriel is tudta, hogy ideje visszamenniük a hotelbe. Pár óra múlva indult vissza a repülőgép New Yorkba. Egy idős néni tűnt fel a sorok között. A közelben pihent egykori hites ura. Amikor csak tudott kijött, legyen kora reggel vagy naplemente. Milyen megható – gondolta Ewan – bár több időt adott volna a sors neki és Jane–nek. Majd eszébe jutott az a két sír, amit a gonosz mutatott nekik. Igaza lett, mert félig elvesztették a csatát.

Szerző elérhetőségei:

Facebook.com/ Violet C. Landers
Facebook.com/ Apokalipszis 2
Facebook.com/ Ádám és Éva az Apokalipszisben

E-mail: violet.c.landers@gmail.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Violet C. Landers: Apokalipszis 2. – Halottak könyve (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X