Kovács Attila: Jelszó- Titanic (ebook)

1,500.00 Ft

A történetet valós események ihlették.

Katona Viki éltanuló, az érettségi, egyetemi felvételi előtt áll. Tehetséges és ambiciózus, sokkal többet szeretne elérni, mint amit a szülei elértek – és sokkal gyorsabban, mint ahogy a társadalmi szamárlétra ígéri. Amikor megismerkedik a prostituált Mónival és az a segítségét kéri, Viki tudja, hogy elérkezett a pillanat: végre megépítheti a jelképes Titanicját és ez valóban elsüllyeszthetetlen lesz.

A lány vakmerő tervet eszel ki, amely döbbenetes fordulatot hoz az életében. Félreteszi erkölcsi aggályait, és pár hónap alatt annyit keres, hogy degeszre telik pénzzel a gyerekkori kisbőrönd. Tizennyolcadik születésnapját már az álompasival ünnepli egy álomutazáson.

A legendás hírű gőzös útját jéghegyek akadályozták. Vikinek is rá kell ébrednie, hogy olyan világba csöppent, amelynek a szabályaival nincs tisztában, olyan „jéghegyekkel” szembesül, amelyek komolyan próbára teszik a leleményességét. Kire számíthat, amikor kártyavárként omlik össze körülötte minden, amit felépített? Barátaira? Szerelmére? Az apjára, Krisztiánra, akinek mentősofőrként az életek mentése a hivatása, de üzemanyag-sikkasztással vádolják és szeretőjét rejtegeti? Testvérére, akit berlini főiskolára száműzött apjuk becsvágya?

Viki is, Krisztián is megtalálja a megoldást arra, hogy hogyan másszanak ki a slamasztikából. Azonban döntéseikkel éppen azokat sodorják életveszélybe, akiket a legjobban szeretnek.

Cikkszám: 978-973-0-31595-0 Kategóriák: , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kovács Attila: Jelszó- Titanic (ebook)” értékelése elsőként
X