Kortárs művészeti albumaink (pdf)

0.00 Ft

2017-ben kiírtuk az első pályázatot a művészek felé is. Az albumokban különböző technikákat mutatnak be alkotásaikkal, valamint lehetőséget kaptak bemutatkozásra is. Ez a katalógus bemutatja művészeti albumainkat.

Leírás

Sok tehetséges ember sétál az utcán nap mint nap ismeretlenül.

Talán együtt utazunk velük a vonaton, vagy épp mellettünk ülnek a buszon, és mi nem is sejtjük milyen csodák kerülnek ki a kezeik alól.

Ebből az ismeretlenségből próbáljuk meg kiemelni a tehetséges művészeket. Az albumokban találkozhatunk az alkotásaikkal, és kicsit bepillantást nyerhetünk az életükbe is. A művészet eléggé megfoghatatlan, és olyan régi talán mint maga az idő. Bővelkedik technikákban, eszközökben, melyekkel ezernyi, lélegzetelállító csodát alkothatunk.

Ezért nem is állt szándékunkban ezekben a könyvekben egy stílusra szorítkozni. A könyvek lapjain találkozhatunk írókkal, költőkkel, festőkkel, grafikusokkal, tetováló művészekkel, szobrászokkal és fényképészekkel is.

Minden alkotás magában hordoz egy érzést, megfagyaszt egy pillanatot az életünkből.

A szürrealizmus kavargó, kiismerhetetlen, sőt néha érthetetlen meséjétől eljutunk a fotórealizmus megfogható, mindennapi életünket visszatükröző vászon történeteihez. Minden könyv végig vezet egy tárlaton, amit művészeink oly féltve őriztek éveken át. Minden alkotás egy szívdobbanás, egy darabka boldogság, szenvedély, vagy épp a szürke napok elől való menekülés. Mindegy milyen formában készült az alkotás, minden egyes mű magában hordozza alkotóját.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kortárs művészeti albumaink (pdf)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X