Gerőcs Hilda: Lélekbűnösök 1. rész (nyomtatott)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján

3,600.00 Ft

Vélemények a könyvről:

„Le sem tudtam tenni. 2 óra alatt az járt az eszemben, hogy ennyit túlélni csoda! És még mindig nincs Happy End Egy szuszra olvastam el!”

„Mindenkit érhetnek csalódások az  életben, akár az emberekben, akár egy kitűzött cél miatt. A legnehezebb elviselni mégis az igazságtalanságot. A könyv arról szól, hogy meddig képes kitartani az ember igazságérzete, milyen áldozatokat képes meghozni azért, hogy megmentse ami a pillanatok alatt porrá zúzott életéből megmaradt és hogy segítsen azoknak támogatást nyújtani, akik – ne adj ég, – hasonló helyzetbe kerülnek. Érdemes elolvasni, ha erőt szeretne meríteni!

Vigh Anita”

 

„Remekül bemutatja a magyar jogállam hatékony működését. Röpke 10 év volt mire az alapokhoz visszataláltak, hogy ki is írhat alá. A kiskorú tulajdonos? Eddig is kevesen mennek, jutnak el. Ez most megtörtént, még a pert is megnyerte. Ezen a ponton lezáratlannak érzem a könyvet és az igazi öröm is elmarad. De miért is? Előre láthatólag újabb pár évnyi pereskedés, egyezkedés következik, hogy ki mit is követel a másikon és kinek mi marad a végén… Ezen senki sem nyerhet. Sem a tulajdonosok, sem a lovasok, sem a település. Vagy valakik mégis?

 

Ferenc Obermayer”

 

 

 

„Egy megrázó igaz történet, igazságkeresőknek.

 

Bolyki István”

„Aki a szép könyvet szereti.. örömmel veheti kézbe a míves illusztrációkkal ellátott, választékos stílusú de súlyos problémákat boncolgató könyvet. Az életéért való küzdelem, az állatszerete, az önmegvalósítás értelme mindenkit foglalkoztat… De, hogyan küzd meg a könyv szerzője azokkal az akadályokkal, amiket a lelketlenség, felületesség, érzéketlenség, vagy a háttérjátszmák állítottak a basaharci lovarda kapcsán? Vedd meg , és gondolkodj el, mit tudsz tenni, hogy te ne légy „lélekbűnös”?!

Kustánné Hegyi Füstös Ilona”

„Kedves Hilda! Hihetetlen amin keresztül mentetek, egyszerűen félelmetes, de végre vége. Fantasztikusan erős nő vagy, ami csodálatra méltó. Egyszerre olvastam el a könyveket külön külön, le sem tudtam tenni. Stílusos, jó felépítésű, olvasmányos, tanulságos könyvek, választékos és érthető szókinccsel. Ehhez is van tehetséged vitathatatlanul. Remélem jól vagy már és élvezed a mindennapok szépségét. Minden jót kívánok neked drága Hilda és csodás boldog perceket napokat , éveket mert nagyon megérdemled.”

Elfogyott

Leírás

 

Webáruházunkban a termék elfogyott, de a szerzőtől közvetlenül még megrendelhető:

gerocsh@gmail.com

 

Egyetlen kérdés: Eladhatja egy 16 éves lány milliókat érő lovardarészét mézes beszédű, minden hájjal megkent, deresedő hajú üzlettársának, Cs. T.-nek?

Hát, persze hogy igen!

Hisz Cs. T. mellett állnak bíróságok, gyerekkori ügyvédbarátok, koncra éhes amerikai üzletemberek – akiknek már csorog a nyáluk a pénz után, csak hát…

Csak hát egy megátalkodott anya – özvegyen, egyszál maga –, megteremtvén mindezt kiskorú lánya és sok lovagolni vágyó gyerek és felnőtt számára, megrántja a gyeplőt: Coki!

Itt égbekiáltó törvénytelenség történt! Ezt nem hagyhatom! És nem is hagyja. 

9 éven át küzd az igazáért.

Mert igaza van! Egy kislány nem adhatja el a  lovardarészét. Még ha az ő nevén is van. Ezt minden épeszű ember tudja.

Hát akkor?!

Ez a könyv a 9 küzdelmes év története. Mert az igazságnak győznie kell. Akár az életünk vagy az egészségünk árán is…

 

Gerőcs Hilda: Lélekbűnösök 1. rész (nyomtatott) termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Sándor

    Gerőcs Hildát már régóta ismerem. Éleslátása és élettapasztalata már első találkozásaink alkalmával hatalmas benyomást tett rám. Könyvei végig kísérik életét számos olyan kérdést feszegetve, melyek mindenki számára ismerősek lehetnek saját életéből merítve, de eddig nem tudott, vagy nem mert rájuk választ keresni. Kíméletlen őszintesége a valóságát a maga kendőzetlen mezítelenségében tárja elénk, hogy merjük magunk is felvállalni az igazságot, még ha nehéz is sokszor. Könyveit olvasva sokszor az az érzés támad bennem, mintha ismét ott ülnénk az asztalánál egymással szemben és próbálnánk az életünk kisebb-nagyobb kérdésire a választ megtalálni. Nekem nagyon sokszor segített az élet útvesztőiben tanácsaival eligazodni, mely gondolatok számos könyvében visszaköszönnek. Csak ajánlani tudom az összes könyvét!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X