EYN: Az önmegvalósítás iskolája (ebook)

3,950.00 Ft

Leírás

Gondolkozz pozitívan, tűzz ki célokat, legyél lelkes, használd a vonzás törvényét? Szép, szép, de mégis, miért van az, hogy az emberek 80%-a nem valósítja meg álmait, ezek ellenére sem?

Az önfejlesztő irodalom nagy része nem az egyénből indul ki, hanem általános törvényekre alapoz, és úgy „gondolkozik”, mintha az ember önmagában nem lenne teljes. Pedig mindenkiben – már most – megvannak azok az eszközök, amelyek által elérheti álmait. Egyetlen dolgot kell megtudnod: Hogyan használd a saját eszközeid most!

„Egy speciális „embertan” könyvről van szó, mely segít megérteni a működésünket és megkönnyíti a környezetünkkel való együttműködést. A talpraesettség kézikönyvének is nevezhető mű megmutatja hogyan kössük össze személyiségünket a mai világban rejlő lehetőségekkel úgy, hogy minden téren megvalósíthassuk magunkat.”

Kajárik Béla Online MLM hálózatépítő, az Elképesztő MLM tévhitek e-book szerzője

Miért tennél olyan dolgokat, amit nem szeretsz? Miért kellene gyökeresen megváltoznod? Miért lenne szükséged folyamatos önszuggesztióra az eredményekhez?

Nem kell! Egész egyszerűen tanuld meg hogyan hozd ki abból az egyéniségből, aki most vagy a legjobbat, úgy, hogy mindezt élvezd is!

A gyakorlati lépéseket megtudhatod ebből a könyvből.

Ne habozz. Csináld meg!

Eyn

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EYN: Az önmegvalósítás iskolája (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X