Kiállítóterem (ebook)

1,500.00 Ft

 

 

Leírás

Bevezetés
Sok tehetséges ember sétál az utcán nap mint nap ismeretlenül.
Talán együtt utazunk velük a vonaton, vagy épp mellettünk ülnek a buszon, és mi nem is sejtjük milyen csodák kerülnek ki a kezeik alól. Ebből az ismeretlenségből próbál meg ez a könyv kiemelni harminc tehetséges művészt. Az albumban találkozhatunk a képeikkel, és kicsit bepillantást nyerhetünk az életükbe is. A művészet eléggé megfoghatatlan, és olyan régi talán mint maga az idő. Bővelkedik technikákban, eszközökben, melyekkel ezernyi, lélegzetelállító csodát alkothatunk.
Ezért nem is állt szándékunkban ebben a könyvben egy stílusra szorítkozni. A könyv lapjain találkozhatunk festőkkel, grafikusokkal és néha egy-egy digitálisan készült képpel is. A grafitceruzától a pasztellkrétán át eljutunk az olajfestményekig. Minden alkotás magában hordoz egy érzést,megfagyaszt egy pillanatot az életünkből.
A szürrealizmus kavargó, kiismerhetetlen, sőt néha érthetetlen meséjétől eljutunk a fotórealizmus megfogható, mindennapi életünket visszatükröző vászon történeteihez. Ez az album nem hivatott tanítani
senkit, nem azért született, hogy elmagyarázza mikor, melyik technikát érdemes alkalmaznunk. Csakis azért jött létre, hogy végigvezessen egy tárlaton amit művészeink oly féltve őriztek éveken át. Minden
alkotás egy szívdobbanás, egy darabka boldogság. Szenvedély, vagy épp a szürke napok elöl való menekülés. Mindegy milyen formában készült az alkotás, minden egyes mű magában hordozza alkotóját.
Kedves olvasó, amikor kinyitja a könyvet, belép egy kiállítóterem ajtaján. Végigsétálhat a képek közt, és egy pillanatra megállva egy-egy alkotásnál, egy varázslatos világba nyerhet bepillantást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kiállítóterem (ebook)” értékelése elsőként
X