EYN: Te csinálod az egészet! (mobi)

1,490.00 Ft

“…A te életedben te vagy az úr. A tiéd, senki-semmi más nem határozhatja meg helyetted. Még akkor is így van, ha teljesen mást tanítottak neked. Akkor is, ha úgy érzed, ez nem passzol össze az ok-okozat törvényével. Mert pontosan, hogy passzol. Ez az ok és okozat törvénye. Létrehozod, és aztán megtapasztalod. Létrehozod, megtapasztalod. Ezáltal tanulsz is és a régi iskolák azt mondták, ez az értelme, de valójában maga a folyamat az. Az, hogy élsz. Közben mintegy ajándékként tudatossá válik a létezésed.

…Ha egyszer megszokod, hogy Te vagy az, aki a játékot irányítja, akkor ezernyi új kapu nyílik előtted. Igazán élvezni fogod, mert átélőből átlépsz teremtő-átélővé. Akkor bizony az okokat is Te találod ki és érdemes következetesnek lenned ahhoz, hogy eligazodj a saját teremtéseidben. Mert ezt is tanulni érdemes, hiszen minél jobban érted, annál jobban műveled.”

 

…„Normális” esetben egy könyv úgy készül, hogy a szerző leül, megtervezi és megírja, végül megjelenteti. Ez a könyv nem így készült. Még csak nem is úgy, ahogyan általában a könyvek. …Tulajdonképpen, mint „egyszerű személy”, nem is lettem volna képes megírni. Annak a „tágabb én -nek”, akit Eyn -nek nevezek, a három dimenzióba való hozásával vált csak lehetővé ez a folyamat.

…Írásban viszont sikerült az, ami a legtisztább meditációban sem. Számomra az írás volt a meditáció. Írás közben olyan szellemi tudástár és belső bölcsesség tárult fel előttem, amin magam is elámultam. Olyan kérdésekre kaptam választ, amelyekre addig sosem sikerült.

Eyn

Leírás

– Miről beszélgessünk?

– Ha nem te döntöd el, akkor ki? Nincs olyan téma, amit meg ne tudnánk beszélni, de tudom, hogy bizonyos témáktól tartasz. Attól félsz, hogy talán nem hiteles az információ, amit kapsz.

– Ez pontosan így van.

– Mindig magadból indulj ki. Először beszéljünk rólad. Ettől már önmagában egy olyan hullámhosszra hangolódsz, hogy igazként éled át, amit tapasztalsz. És igaz is. Ha akarod, ezt nagyobb méretekre bővíthetjük, és egyetemesebb dolgokról is lehet szó. Sőt, ami azt illeti, ha ismerős számodra a makrokozmosz és a mikrokozmosz hasonlata, tudod, hogy nagyban is az van, ami kicsiben.

– Nem egészen, hiszen az istenek nem szenvednek.

– Miféle istenek?

– Tudod, akiknek nincsen fizikai testük, és magasabb dimenziókban léteznek.

– Nem félsz, ha ezt leírod, sokan furcsállják az egészet?

– Nem te mondtad egyszer, hogy mindig mondjam és írjam amit igaznak érzek? Hogy más dolga, mit vesz ki belőle, vagy hogyan reagál rá.

– Jól emlékszel rá. Valóban így áll a helyzet. Te csak azt mondhatod, amit igaznak érzel. Mások a saját szűrőjükön át fogadják ezt be. Némelyeké szinkronizálni fog a tieddel, másoké nem. De mindig azoké számít, akik veled egy hullámhosszon vannak. A többire csak közvetetten lehetsz hatással. Ez pontosan elég is így.

– Amikor veled vagyok, minden olyan könnyűnek tűnik.

– Mint ahogy minden az is.

– Ezt nem mondhatod komolyan!

– Már mondtam is. Tudom, hogy jelentős kiképzésen estél át, hogy ne így legyen.

– Ez nem humoros.

– Mondtam én, hogy az? Valóban, inkább szomorú. De ne ezzel törődj, hanem azzal, hogy egyszer, s mindenkorra megszabadulj ettől. Valójában minden nagyon könnyű. Ha engeded a dolgokat, könnyen irányítod.

– Talán ez a legnehezebb az életben.

– Talán nem. Sose felejtsd el a vizet. Mindig a legkönnyebb áramlás irányába halad, mégis mindenhova eljut.

– De mikor engedjek, és mikor irányítsak?

– Ez nagyon jó kérdés. Annyira jó, hogy nincsen rá ideális válasz. Mert neked kell tudnod. Pontosabban érezned. Esettől függő.

– Na ettől nem lettem sokkal okosabb.

– Ilyen az élet.

– Mostanában egyre gyakrabban humorizálsz. De értem, azt akarod, hogy magam tapasztaljam meg.

– Mondhatnám azt, hogy ezt a művészetet tanulod egész életedben. De azt is mondhatom, hogy ezt játszod egész életedben. Vagy akár azt, hogy erre képezed magad egész életedben.

– Mindegyik igaz, és egyik sem.

– Pontosan. Te hogy látod?

– Döntsem el?

– Ha te nem, akkor csak tapasztalsz. Ezt pedig legutóbb már megbeszéltük. Valójában mindig mindenki előbb teremt, aztán tapasztal. De a legtöbben csak az utóbbira emlékeznek. Te most már egyre inkább tudatában vagy az előbbinek is, ezért érdemes tudatosan döntened.

– És akkor úgy lesz?

– Hogyan máshogy lehetne?

– Közbeszól valami nagyobb hatalom.

– Nincsen nagyobb hatalom. A te életedben te vagy az úr. A tiéd, senki-semmi más nem határozhatja meg helyetted. Még akkor is így van, ha teljesen mást tanítottak neked. Akkor is, ha úgy érzed, ez nem passzol össze az ok-okozat törvényével. Mert pontosan, hogy passzol. Ez az ok és okozat törvénye. Létrehozod, és aztán megtapasztalod. Létrehozod, megtapasztalod. Ezáltal tanulsz is és a régi iskolák azt mondták, ez az értelme, de valójában maga a folyamat az. Az, hogy élsz. Közben mintegy ajándékként tudatossá válik a létezésed.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EYN: Te csinálod az egészet! (mobi)” értékelése elsőként
X