50% OFF

Erica Tailor: A bérgyilkos I. rész (nyomtatott)

1,500.00 Ft 750.00 Ft

Könnyed esti kikapcsolódás. Akció, szerelem, humor, romantika, titkok és árulás. Nyári estére könnyed kikapcsolódás, egy egyéjszakás kaland, mert a történet visz magával, és nem lehet letenni a könyvet, mert szeretnék a történet végére járni. Nem minden az, aminek látszik, fordulatokban gazdag regény, ami olvasás után sem hagyja nyugodni az olvasót, mert a történet lezárása nyitott. Várom a folyatást.

Juhász Áron

Leírás

Elizabeth Roberts, Colorado Springsben él a szüleivel egy farmon, amíg Denverbe nem költözik a barátnőjéhez, Laurához, hogy munkát keressen magának a városban.

Azon a sorsdöntő napon, amikor Laurával egy focimeccsen ülnek, nem éppen romantikus körülmények között megismerkedik Paullal, akit – az ő tudta nélkül – az apja fogad fel mellé testőrnek.

Liz nincs elragadtatva a férfi jelenlététől. Arrogánsan viselkedik vele, sőt párszor meg is üti, de a férfit akkor sem tudja lerázni, így együtt elutaznak a farmra, és ezzel kezdetét veszik a bonyodalmak.

Otthon kiderül, hogy az apja farmját idegenek akarják megszerezni, de nem éppen legális úton. Taylor Robertset megfenyegették, hogy megölik a családját, és felgyújtják a farmot, ha nem adja el, ezért fogadtak Liz mellé testőrt, akit a szomszéd birtok új gazdája ajánlott a Roberts családnak.

Liz, lova és saját megérzésére hagyatkozva bezárja Pault a gabonaraktárba, mert egyáltalán nem bízik meg benne. Mivel a férfi hazudik neki, dühében elveri az ostorával. A férfi eltitkolja igazi kilétét, de a valós okra – hogy miért is kereste a lánnyal való kapcsolatot, miért pont Őt fogadta fel az apja testőrének –, a történet folyamán fokozatosan derül fény.

A farmot ért éjszakai támadás folyamán Paul megszökik, de előtte megmenti Liz életét. Majd később újra felbukkan, erőszakkal magával viszi, mondván, hogy el kell tűnniük, mert üldözik Őket, és jobb lesz, ha nincsenek szem előtt.

Miután a férfi egy üldözés során megsérül, Liz nem hagyja magára, hanem több órán keresztül vonszolja magával a kietlen síkságon, hogy egy három mérföldre lévő házhoz vigye, ahol ellátja a sebét az orvos utasítása szerint.

Paul egy bandát verbuvál össze, hogy közösen John Morgan, a drogkereskedő ellen forduljanak, ugyanis Ő az a férfi, aki meg akarja Őket ölni, hogy aztán megszerezze a farmot. Egy darabig úgy tűnik, hogy Liz és Paul békét kötnek, de a körülmények újra a férfi ellen fordítják a lány haragját.

Crossman hősiesen tűri a lány viselkedését, és többször is megmenti az életét, annak ellenére, hogy minden ellene szól. Ugyanis Liz, hosszú ideig meg van arról győződve, hogy Paul az az ember, aki meg akarja őt ölni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erica Tailor: A bérgyilkos I. rész (nyomtatott)” értékelése elsőként
X