Vrill Volen: A nyolclelkű mágus (nyomtatott)

Értékelés 5.00 az 5-ből, 14 értékelés alapján
(14 vásárlói értékelés)

3,200.00 Ft

ELFOGYOTT!

Az idén többet már nem tudunk nyomtatni, ha szeretné január elején kézhez kapni a könyvet, kérjük adja le megrendelését, és amint a könyv elkészült elküldjük Önnek a számlát, mely alapján kifizetheti a termék árát, és a fizetés után postázzuk Önnek a könyvet.

 

 

 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Compare
Cikkszám: 978-615-5550-51-5

Leírás

A magyar fiú kiválasztottként egy másik univerzumba kerül, ahol a mágusok őrzik az egyensúlyt.
Mindeközben felerősödik egy titkos rend, amely a háttérből akarja irányítani a világot.
Vajon a lendriai mágiahasználók képesek lesznek ezt megakadályozni, vagy bolygójuk velük együtt elbukik?
A bábák valóban visszatérnek?
A fajok háborúba keverednek egymással, és az univerzumban úrrá lesz a káosz?
Fel lehet támadni a halálból, és ha igen, akkor hogyan? Honnan bukkan fel az a titokzatos isten, akit a sötét rend
tagjai annyira várnak?
A magyar mágus pedig a pusztulás, vagy a megoldás kulcsa?
A történetből – sok más titokkal együtt – mindenre megkapjuk a választ, így a legfőbb kérdésre is: vajon ki lehet
a legendás erejű nyolclelkű mágus?

Vrill Volen: A nyolclelkű mágus (nyomtatott) termékről 14 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Amikor ezt a könyvet a kezembe vettem azt hittem ,hogy nem igazán szerettem a Fantasy történeteket de ez kb.-rűl egy óra olvasása után megdőlt . Az első lapjától az utolsóig végig izgalommal olvastam az írója teljesen olyan jól megírta ezt a történetet hogy beletudod képzelni ön magad a történetben . Sok ízben hangosan nevettem föl az író humorán ez a Magyar fíú története valóban egy korszakváltó ! Hogy kinek ajánlóm ?? Most írhatnám hogy mindenkinek …de nem csak azoknak akik értik a humort , két lábbal állnak a földön, hisznek egy jobb és szebb jövőben és ezért képes küzdeni mint a mágus . Ez egy mozi vásznat is megérdemelne . Gratulálok az írójának és várom a történet folytatását …de nagyon ! Csalódás senkit nem ér az tuti ! 🙂

 2. Értékelés: 5 / 5

  Fordulatos, izgalmas, ötletes. Csak ajánlani tudom!

 3. Értékelés: 5 / 5

  Fordulatos és izgalmas. Csak ajánlani tudom!

 4. Értékelés: 5 / 5

  Amikor kézbe vettem, le sem tudtam tenni az utolsó oldal utolsó betűjéig… Izgalmas, könnyed szórakozás, ami nagyon mély gondolatokat mozgat meg az emberben. S a könyv végén egyszerre feszít két gondolat: 1, Bár sci-fi , fantasy témakörbe sorolt mű, de talán valóságosabb mint elsőre hinnénk!? 2, Mikor kaphatom kezembe a következő részt? 🙂 Egy szó mint száz, csak ajánlani tudom minden korosztálynak és érdeklődési körű embernek. Embernek! 🙂

 5. Értékelés: 5 / 5

  Izgalmas, letehetetlen könyv! Minden korosztálynak ajánlom! – és várom a folytatást!

 6. Értékelés: 5 / 5

  Szeretem a fantasy könyveket. A nyolclelkű mágus különösen kedves a szívemnek. Izgalmas, humoros, gondolatébresztő. Nem tudtam letenni, míg ki nem olvastam. Nagyon várom a folytatást.

 7. Értékelés: 5 / 5

  A Kedves és Szeretett író által megosztott részeket nem szívesen olvastam- igaz nagyon kíváncsi voltam a történetre- mert mindig csak egy részletbe engedett betekintést, ez így nekem kevés volt.
  Türelmetlen türelemmel vártam, hogy könyv, pontosabban KÖNYV formájában olvasható legyen.
  Amikor elkezdtem olvasni… szinte nem is lapoztam csak peregtek az események a szemem előtt mint egy film.. majd hirtelen lapoztam és nem volt tovább … azóta várom a folytatást, mely remélem drága Vrill Volen kitartó munkájának hamarosan kapható lesz …
  köszönöm!
  Ha lenne írói toplistám, (gondolatban van) ez a könyv dobogós helyen állna 🙂
  Ez a könyv több mint egy fantasy, gondolatébresztő és egy kitaláltnak hitt világba enged olyan betekintést mellyel eddig még nem találkoztam.

 8. Értékelés: 5 / 5

  Izgalmas, fordulatos, gondolatébresztő , letehetetlen könyv. Várjuk a folytatást!

 9. Értékelés: 5 / 5

  Fantázia, valóság, izgalom, megnyugvás, jelen, jövő, humor, varázslat, harc, béke, szeretet…Kell ennél több?

 10. Értékelés: 5 / 5

  Jó kis történet! Izgalmas, fordulatos, csak hamar vége lett. Legszívesebben azonnal olvastam volna a folytatást. Bármelyik korosztálynak ajánlom, mindenki jól szórakozhat rajta.

 11. Értékelés: 5 / 5

  Élénk fantáziám ellenére én nem vagyok fantasy rajongó, de ezt a könyvet több okból is nagyon vártam! Engem főképp a stílusa varázsolt el. Az ember csak olvassa, olvassa, de egyszer csak azon kapja magàt, hogy hopp … elfogytak a betűk .. és ekkor egy kicsit elszomorodik .. majd újra belelapozgat, hogy felvidulva várja a folytatást! Köszönöm az élményt!

 12. Értékelés: 5 / 5

  Már az első néhány oldaltól kezdve magával ragadott ez a fantasztikus mű. Elrepít a mágusok és bábák rég elfeledett világába (is). Ki tudja, hogy mi a valóság és mi a képzelet szüleménye? 🙂 A több szálon futó események végül lebilincselő módon találkoznak. A kíváncsiság végig fenn van tartva a könyvben. Nagyon érdekfeszítő, megnevettető, belső képekben és cselekményekben rendkívül gazdag mű. Néhány nap alatt kiolvasható ez a közel 400 oldalas könyv. Köszönöm Vrill Volen, hogy elolvashattam! Várom a folytatását e remek műnek!

 13. Értékelés: 5 / 5

  Nagyszerű könyv! A többit leírták előttem…. Várom a többi részt is.

 14. Értékelés: 5 / 5

  Ez a könyv egy nyáresti vagy éppen forralt borozós, téli olvasmány is lehet. Magával ragadó, rejtelmes, letehetetlen! Alig várom a következő részeket, már most hiányoznak a karakterek! 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.