Vrill Volen: Magyar mágus sztori – II. rész A hetedik részecske (nyomtatott)

(5 vásárlói értékelés)

3,200.00 Ft

 

 

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 978-615-5550-60-7 Kategóriák: , , , Címkék: , , , ,

Leírás

Zsorman vékony indáival rákapcsolódott a szerkezetre, amelyből a szokásosnál jóval méretesebb kép bukkant elő, azt a jelenetet ábrázolva, amikor Nuum lelkét a tizenhárom ismeretlen megajándékozza a képességeivel.

– Íme – sóhajtott fel a Gallykezű –, ezt láttam, amikor a fiút elemeztem. Valahogy nem stimmelt az egész. Végül szépen lassan felfogtam, mi volt furcsa ebben az emlékben. Mutatom – fűzte tovább a szót, majd a kimerevített kép látószöget váltott. – Tessék, ő volt az, akin először megakadt a szemem, amikor újranéztem az egészet.

Borev kissé gyanakvó tekintettel bámulta a jelenést, majd arcára döbbenet ült ki:

– De hát ez…

– Bizony ám – helyeselt Zsorman –, ő…

Hogy ki az az „ő”, és hogy milyen fordulatot vesz a magyar fiú és a titkos rend küzdelme, kiderül a folytatásból, vagyis A hetedik részecske című történetből.

További információk

Tömeg 500.00 g

Vrill Volen: Magyar mágus sztori – II. rész A hetedik részecske (nyomtatott)” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Van, aki a műfaj miatt tartja érdekesnek, és van, aki azért is, mint pl én, mert a történet, a pörgős események mellett élvezem az író gondolkodásmódját, stílusát is, ahogy az első rész után is ! 🙂 Most is csak egy a bajom, hogy egyszer csak úgy lett vége ennek a második résznek, mint amikor már majdnem felér a hegycsúcsra a kiránduló, és már csak egy szempillantásra lenne az a gyönyörű vég … de erre most megint várhatunk … Persze megrendelem a folytatást most íziben ! 🙂 Köszönöm az eddigi élményeket! 🙂

Vélemény, hozzászólás?