Torai Gábor: Hurrá BAR listás lettem! (ebook)

500.00 Ft

Olvasói vélemény: Hurrá BÁR listás lettem!

Tisztelt Torai Úr!

Mind a két könyvét megkaptam, el is olvastam, még hétvége előtt. Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Most másodszorra olvasom. 

Találtam bennük újdonságot is, – nem keveset –  és ismerős dolgokat, tényeket szintén.

Ismerem, és olvastam a Kyosaky-könyveket is. Szinte mindet,  de amint a helyzetemen is látszik az abban alkalmazottakat nem tudtam a saját javamra hasznosítani. Bár van bennük olyan amit eddig is megszívlelhettem volna: pl; először fizessek magamnak…s tb.   Előrébb lennék, és lenne egy kis tartalékom is.

Elmulasztottam,sajnos, és már tudom, sokszor kapkodtam.

Mindenesetre van min gondolkodjak, és van mit átértelmezzek.

Most értettem meg, miért is jó nekem az, hogy KHR/ BAR/ -listán vagyok. Ezt a telefonban amikor mondta, nem értettem meg első hallásra. Már tudom.

Valóban pozitív dolog, hogy több hitelt nem kaphatok. Ezekből viszont ki kell másznom!!!

/Popa Istvánné/

Leírás

Hurrá BAR listás lettem!

Robert T. Kiyosaki remekműveket írt, viszont sokan érzik azt, hogy nem nekik szól, hiszen amiket leírt az Amerikai viszonyokra íródott, még a válság előtti időkben. Amikor Ő megalapozta vagyonát, akkor Amerikában igen kedvező módon lehetett a hitelt felvenni és abszolút kis önerővel lehetett úgy ingatlant vásárolni, hogy a hiteltörlesztő részleteit a bérlők fizessék ki. A fenti módszer több dolog miatt nem lehetséges itt Magyarországon. A mi hitelezési rendszerünk már a válság előtt is sokkal szigorúbb volt, mint a tengerentúlon. A másik nagy buktató, hogy hazánkban sokkal inkább a tulajdon a menő és kevesebb a bérlemény. Sokaknak még az életszínvonal is kifogás lehet, ami összehasonlíthatatlanul kisebb, mint az USA átlagos életszínvonala, kevesebb pénz jut befektetésre. Ennek ellenére azt mondhatom, ha valaki szeretné, meg tudja teremteni hazánkban is az ingatlan befektetésből származó passzív jövedelmet, mivel olyan pénzügyi termékkel rendelkezünk, amivel nem rendelkeznek a gazdag amerikaiak. Megtaláltam a módját, hogyan lehetek úgy ingatlan befektető, hogy nem menekülök határainkon túlra, és még milliomosnak sem kell lennem. Úgy el lehet indulni, hogy jelenleg egy fillér befektetése sincs.

Ezt a könyvet azoknak írtam, akik egyetértenek Kiyosaki gondolataival, de nem tudják, hogy magyar viszonyok között, hogyan kezdjenek bele. A célom az, hogy elérjem Robert által megfogalmazott gazdaságot, azaz hogy a passzív jövedelmem több legyen, mint a kiadásaim. Az a célom, hogy meg tudjak élni folyamatos munka nélkül, úgy hogy ne kelljen lemondani semmiről, ami a jelenlegi életszínvonalamhoz hozzá tartozik, hanem még növeljem is az életszínvonalamat. Akik máról holnapra akarnak meggazdagodni és nem hajlandóak megküzdeni a jövőjükért, azok kérem, most tegyék le ezt a könyvet, mert csak időpocsékolás lesz számukra. Nekik a Szerencsejáték Zrt. kiadványait ajánlom.

Ne gyorsan gazdagodj meg, hanem nagyon!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Torai Gábor: Hurrá BAR listás lettem! (ebook)” értékelése elsőként
X