Sylvia B. Knizner: Angyalszárnyon (nyomtatott)

1,550.00 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Tizenkét évvel később, Angela az íróasztalánál ült, és a leckéjét írta, bár semmi kedve nem volt hozzá. Szívesebben olvasott volna valami jó kis misztikus regényt, vagy beszélgetett volna Kirával. Ám az angyal kikötötte, hogy addig nem áll vele szóba, míg meg nem írja az aznapra feladott házi feladatát. Így kénytelen-kelletlen, Angela nekigyürkőzött, és megtett mindent, hogy minél hamarabb túl legyen az iskolai dolgain. Ám nem sokáig tudott összpontosítani, mert egyszer csak az apja kiabálására lett figyelmes.

– Nem! Ez nem lehet! Nem! – ordította Joachim magánkívül, valahonnan a konyha felől, ahonnan szinte ezzel egy időben, üvegek csörömpölése is hallatszott. Angela ijedten pillantott Kirára, aki addigra fel is kelt, és a falon átsuhanva a konyhába repült. Mire a lány kiért a szobából, az angyal már ott lebegett mellette.

– Apukádnak látomása volt. Nagyon mérges és kétségbeesett.

Angela bólintott, és már rohant is a konyhába, ahol Joachim a földön térdelve szedte össze a poharak maradványait, miközben szeméből folytak a tehetetlen düh könnyei.

 – Apa? – Angela odalépdelt hozzá, és letérdelve mellé a tekintetét kereste. – Mi a baj?

Joachim nem felelt, csak egyre gyorsabban szedegette az üvegdarabokat, mígnem az egyik megvágta az ujjait.

A lány azonnal odakapott, és ösztönösen a tenyerébe vette apja vérző kezét. – Apa! Mondd el, hogy mi történt!

– Látomása volt – magyarázta Odett, Joachim őrangyala, aki abban a pillanatban ért oda, és leszállt melléjük. – Meg fog halni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sylvia B. Knizner: Angyalszárnyon (nyomtatott)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X