Rulek Zoltán: Naturalisztikum

1,000.00 Ft

Mérete: 1,8 MB
Oldalszám: 254 oldal
Könyv mérete: A5
Kiadó: E-book Könyvház és Kiadó
Terjesztő: E-book Könyvház és Kiadó
Formátum: pdf
Ár: 1000 Ft

Compare
Cikkszám: 978-615-5286-79-7

Leírás

NATURALISZTIKUM borítóHogy miért Naturalisztikum? A közlésmód naturalizmusa miatt. Hétköznapi emberek hétköznapi történeteit olvashatjátok a következő oldalakon. Minden esemény egy-egy novella terjedelmében fog kíváncsi szemeitek elé tárulni. Hogy mindenki számára szórakoztató legyen – még azoknak is, akik merőben az ellenkezőjét állítják -, a lehető leggyakrabban fordulnak elő triviális frázisok eme kötetemben (is).

   Szent meggyőződésem, hogy a mindennapok „ponyva” eseményei képesek akár a legszórakoztatóbb írásokként fennmaradni. Mégis amilyen gyors egymásutánban megtörténnek életünkben, ugyanolyan gyorsan feledésbe is merülnek. Értéktelennek tűnnek. Pedig egyszer valaki azt mondta, hogy a téma az utcán hever. Itt jövök én, aki már rögeszméjének tekinti, hogy az említett történéseket a maguk rideg valójukban, minden szépítő faragás nélkül megörökítse az utókornak.

   Csakis a szükséges mennyiségű konfabuláció segítségül hívásával. Hogy honnan származnak a történetek? …… az maradjon a szerző titka.

 Jó szórakozást!

A szerző

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rulek Zoltán: Naturalisztikum” értékelése elsőként