Móró János Csaba: Az egyenes meggyőzés rendszere, avagy közvetíts és gazdagodj (ebook)

1,499.00 Ft

Rövid ismertető:

Az író tizennégy évi kutatás és saját tapasztalat eredményeként írta meg Az Egyenes Meggyőzés Rendszerét, amely nem más, mint egy kulcsrakész szisztéma azoknak, akik magukat maguknak, magukat másoknak vagy mást másoknak szeretnének eladni. Éppúgy könnyíti meg a zárást egy eladás során, mint ahogy privát kapcsolatokban teszi a meggyőzést könnyed, észrevehetetlen folyamattá.

Leírás

Közvetíts értéket és gazdagodj
Üdvözöllek! Ebben a műben egy értékesítési rendszert tanulhatsz, mely az üzlet sikeres megkötésére, nem pedig csak annak megtárgyalására használhatsz. Ez nagy különbséget eredményezhet a pénztárcádban. Működik minden korosztálynál, intelligencia szinttől függetlenül, bőrszíntől, anyagi háttértől, szociális háttértől, iskolai végzettségtől függetlenül mindenki képes vele mesteri fokra emelni a befolyását, meggyőző képességét. Megkötni az üzletet. Végül is erről szól a fáma, nem igaz?
Az E.M.R. tíz részre, modulra osztható, mindegyik egyformán fontos, egységgé forrva alkalmazandó. Egyik megtanult erény a másikra épül, míg végül olyan egységgé forr össze, hogy sokkolni fog saját eredményességed.
Hetente egy-egy részt is beépíthetsz a munkádba, vagy ami még jobb, zárd magadra az ajtót és egy hét alatt jegyzeteld ki, ami kell belőle. Szinte tapintható lesz a különbség abban, ahogy az anyag végén már nem a lényeget vonod ki az anyagból, hanem már a saját programodban alkalmazott változatát írod majd le. A cél az, hogy a szisztéma ismertetésének végéhez érve már a tudatalattidból automatikusan, szinte már a motorikus idegrendszered segítségével alkalmazd a megtanultakat. Mikor majd lelked mélyén is tudod, hogyan csináld, nem csak hatékonyabb leszel, de megtanulod élvezni is a meggyőzés folyamatát. Jó érzéssel tölthet el bárkit, ha egy terméket vagy szolgáltatást értékesít ügyfelének, amennyiben biztos abban, hogy ügyfelének pénze és szüksége is van a meggyőzés tárgyára, csupán vásárlói hiedelmein nem tud túljutni segítség nélkül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Móró János Csaba: Az egyenes meggyőzés rendszere, avagy közvetíts és gazdagodj (ebook)” értékelése elsőként
X