Mario Banko: Az egészség boldogító ízei- 50 recept csülök nélkül (ebook)

1,199.00 Ft

Éveken át jártuk a világot, gyűjtöttük az információkat, hogy egyre mélyebbre merülhessünk az egészséges táplálkozás rejtelmeibe.

Magyarországra hazatérve időnként azt tapasztaltuk, hogy az egészséges étkezéssel kapcsolatos tévhitek és előítéletek mellett a kifogások a leggyakoribb visszatartói a magyar fogyasztói társadalom körében való terjedésének. A kifogások azok, melyekből állandóan kifogyhatatlan készletek állnak rendelkezésünkre.

Persze azt is tudjuk, hogy a mai magyar viszonylatban sokszor nem könnyű beszerezni az alapanyagokat vagy éppen megfizetni azokat.

Éppen ezért szeretnénk a témát más nézőpontból megközelíteni ebben a könyvben. Receptjeink könnyedén elkészíthetőek: többségükben egyszerű, mindenki számára elérhető alapanyagokból készült ételekkel. Reméljük, sokaknak adunk ihletet a főzéshez és ahhoz, hogy a jövőben mélyebb merüléseket is megkockáztassanak az egészséges táplálkozás tengerének kristálytiszta vizében.

A kipróbált receptekkel kapcsolatban várjuk a visszajelzéseket, illetve bármiben szívesen segítünk a témával kapcsolatban.

 

Jó főzést mindenkinek!

 

Móni és Márió

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mario Banko: Az egészség boldogító ízei- 50 recept csülök nélkül (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X