Lucius Devereux: Hírnév kurvák és öreg szörnyetegek (ebook)

600.00 Ft

Gregory Foolery, az 55 éves, erkölcstelen, alkoholista, szexmániás filmsztár életének egy fontos pillanatában megfogadja, hogy többé nem iszik. Teszi ezt azért, mert szeretné még sokáig élvezni az életet amitől minden jót megkapott, amit csak az ember kívánhat a mai világban, és mert komoly emésztési problémákkal küzd, amiről természetesen sokáig nem akar tudomást venni. De előtte áll két hónapnyi díjkiosztó gálasorozat és a nagy ígéretből nem lesz semmi. Most éppen aktuális kurva K-val fut, az ötmilliomodik „barátnőjével”, és ennek megfelelően bánik vele. Az egészségügyi problémái és gusztustalan vágyai számos kínos és mulatságos helyzetbe sodorják őt, amelyeket a szóvivője és ügyvédei segítségével majdnem mindig sikeresen a maga javára tud fordítani. Mr. Foolery életén keresztül bepillantást nyerhetünk Hollywood züllött világába, ahol a prostitúció, a hazugság, a megtévesztés, a világ becsapása játssza a főszerepet, ahol a rajongók manipulálása érdekében Mr. Foolery még a nemes célokat és a jótékonykodást is gátlástalanul felhasználja a még nagyobb siker és a még több pénz megszerzése érdekében.

Cikkszám: 978-963-08-9245-2 Kategóriák: , , , , Címkék: , , , ,

Leírás

 

Részlet a könyvből

“Mr. Foolery böfögött egy hosszat és mélyet melynek eredményeként bűz árasztotta el a konferencia asztalt és környékét. A jelenlévők egy emberként kapták fel a fejüket és nem bírták ki fintorgás nélkül. Látszott, hogy néhányuknak a gyomra is felfordult, de nem mehettek ki a mosdóba, mert éppen elkezdődött a Szomália politikai – és segélyezési helyzetéről szóló konferencia, amit a londoni Atryum Hyatt szálloda konferenciatermében tartottak meg több száz ember és újságíró előtt. Mr. Foolery próbált úgy tenni, mintha csak köhögne, és a torkát köszörülné, de nem nagyon sikerült. Nem volt túl jó ötlet tojássalátát választania köretnek az ebédhez. A hosszú asztal mellett, a Mr. Foolerytól távolabb ülők hirtelen nem tudták, hogy honnan és kitől eredhet ez a szag, ezért próbáltak diszkréten, nem túl feltűnően jobbra-balra nézegetve tájékozódni. A közvetlenül Mr. Foolery mellett ülők viszont nem mertek ránézni. Egy híres embert mégsem hozhattak zavarba, pláne, hogy most készül jó mélyen a zsebébe nyúlni, hogy néhány milliót áldozzon egy jó ügy érdekében, amiért ők már évek óta kilincselnek a politikusoknál.

A bevezető köszöntő, a résztvevők és a téma bemutatása után Mr. Foolery szólásra emelkedett, bár inkább szívesebben lemondott volna a szexről azért, hogy ne kelljen most itt lennie.

– Hölgyeim és Uraim! Az ügy, amelynek kapcsán itt és most szólni kívánok, fontos és nagyon komoly, az egész világot érintő probléma. Már az utolsó órában vagyunk, ami a cselekvést illeti – Itt kénytelen volt megállni egy pillanatra, hogy lehetőleg hang nélkül eleresszen egy galambot, ami olyan váratlanul tört rá, mint egy nyári zápor. A tojássalátás böfögése után ez már nem sokat adott hozzá, mert ennek a szaga gyorsan belevegyült a böfögés szagába. – Nap mint nap riasztó hírek kelnek szárnyra arról, hogy milyen súlyos zavargások, harcok dúlnak a fekete kontinens nagy részén. Naponta több százan, esetenként több ezren vesztik életüket ezekben a harcokban, és a legszomorúbb, hogy rengeteg védtelen nőt és gyereket erőszakolnak meg mind a katonák, mind a lázadók részéről! Nem nézhetjük tovább tétlenül ezt az erőszakhullámot itt a világ másik felén, amikor van lehetőségünk tenni az áldozatok számának csökkentése érdekében, vagy segíteni a már áldozatul esetteknek, hogy új és jobb életet kezdhessenek. Ehhez tudunk mi hozzájárulni anyagilag, erkölcsileg és még más szempontokból is. – Mr. Foolery alig bírta megállni, hogy fel ne röhögjön. Bár olyan arcberendezése volt, ami egy komoly, érett, jól szituált férfi látszatát keltette, amit az ősz haja és ráncai még fokoztak is, de a látszat az ő esetében óriásit csalt. Mr. Foolery nem volt fogékony a világ szenvedésére, a nélkülözésre, és úgy egyáltalában a mások bajaira, problémáira. Csak egy szánalmas bohóc volt a komolyság álarca mögött. Csak annyira érdekelte a világ amennyiben az őt érintette. Pontosan azért választotta ezt az életformát, foglalkozást és a vele járó rengeteg pénzt és szabadságot, hogy ne is kelljen foglalkoznia problémákkal (a sajátján kívül), csak a szórakozással, mulatozással, piálással, szajhákkal.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lucius Devereux: Hírnév kurvák és öreg szörnyetegek (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X