Nánássy Szabolcs: Kérdések könyve (ebook)

800.00 Ft

Leírás

„Bizonyára elgondolkodtál már, kedves olvasó azon, hogy miért úgy működik a világunk, ahogy. Talán az is megfordult már a fejedben, hogy miért úgy vannak elosztva a javadalmak a Földön, ahogyan most vannak.

Talán megkérdezted már magadtól azt, hogy miért tud a szomszédod egy vadonatúj BMW-t megvenni és fenntartani, miközben (legalábbis te ezt látod) egész nap otthon ül, mialatt te két munkahelyen tizenkét-tizennégy órában gürcölsz, hogy aztán a csekkjeid befizetése után a keresetedből épp annyi maradjon, hogy ennivalót adj a gyerekeidnek.

Vagy eltöprengtél már olyasmin, hogy egyesek miért tudnak békében, boldogságban, szeretetben leélni egy életet egymással, amíg te egyszerűen képtelen vagy kijönni a partnereddel, és már az is vita tárgyát képezi, hogy mi legyen az aznapi vacsora…

És, ha elgondolkodtál ezeken a dolgokon, biztosan arra is rájöttél, hogy az élet mily igazságtalan, úgy általában, de legfőképp veled, és hogy Isten nincs is, mert ha lenne, akkor csak béke, szeretet és jólét lenne az emberiség osztályrésze a Földön. De te bármerre is nézel, nem ezt tapasztalod…”

Vajon miért úgy és akkor történnek meg velünk életünk eseményei, ahogy? Milyen gyökerei vannak a sorsunkat formáló történéseknek s ezáltal létezésünknek? Van-e befolyásunk arra, miként alakul az életünk, és, ha igen, hogyan? Mit kell tennünk azért, hogy ne állandó küzdelemből álljon a létünk, hanem maradéktalanul tudjuk élvezni mind anyagi, mind érzelmi téren azt?

Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre keresi, és adja meg gyakorlati példákon keresztül a választ e kötet.

További információk

Ebook

Fájlméret

Méret

Műfaj

Oldalszám

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nánássy Szabolcs: Kérdések könyve (ebook)” értékelése elsőként
X