K.T.Hyland: Ments meg (ebook)

1,600.00 Ft

Cikkszám: 978-615-5731-32-7 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

Mintha ezernyi ablak nyílt volna ki. Tisztán látott és tökéletesen tudta mit akar. Eddig a dübörgő zene csodás dallamokat rejtett el előle. Mind-mind más és más volt. Egyediségük tette olyan különlegessé és izgalmassá őket. Engedte, hogy egyszerre csiklandozzák sejtjeit, miközben mosolygott. Rajongói úgy vélték, hogy mindez nekik szól. Valóban így is volt. Rajongott sokszínűségükért.

Szőke volt, arca szögletes, kerek szemüveget viselt és őt nézte. Annyira nyilvánvalóan bámulta, hogy csak a vak nem látta. Ám ez nem volt neki elég, elindult felé és a pultnál helyet foglalt.

    Henry a fiút nézte miközben próbálta meglátni azt, amit keresett. Egyelőre azonban még nem sikerült. Kicsit lazábbra vette a figurát, öltönyét divatos zakóra, ingre és színes farmerra cserélve. Gondolataiban egy telefonhívás és számtalan beszélgetés motoszkált, amit a mai nap folyamán többször is meghallgatott. Önkéntelenül indult el felé, hívogatta a tekintete és most itt ült. Rendelt egy italt, hiszen ilyenkor ez szokás. Úgy tűnt a srác jól van. Olyan vonások után kutatott, amiket már ismert. Szándékosan kereste a szemkontaktust, de ez a tekintet teljesen más, mint, amire emlékezett. Az arcot fürkészte. Minél tovább nézte, annál inkább elbizonytalanodott. Túlzott lelkesedése kezdett alább hagyni. Valószínűleg csak elhamarkodottan vont le következtetést és élte bele magát egy olyan feltételezésbe, aminek semmi értelme.

– Üdv, Henry.

A férfi rámeredt. A fiú a nevén szólította.

– Délelőtt találkoztunk. Még meg sem köszöntem.

– Igen.- nyögte a férfi az átható tekintet láttán.- Nincs mit.

Ethan kurtán elmosolyodott, majd letette az üveget, ami a kezében volt. A barna szempár végig a férfin volt, még a közben is, amíg a csuklójára kötött kendőt tekerte le. Körbe és körbe…

Vélemény, hozzászólás?