Igó Norbert Krisztián: A Szerelem bajnoka (nyomtatott)

2,200.00 Ft

Rudolf a tizenéves focista minden vágya, hogy meghódíthassa élete szerelmének a szívét. Azonban az egyik éjszaka, az NB l. osztályban szereplő DVSC csapatába vágyó fiú, a helyi szórakozó helyen szembetalálja magát Zsófival, aki totál összezavarja a focista életét. Ezek után kételkedni kezd az érzéseiben. A tizenéves lány felbukkanását egy közösen eltöltött felejthetetlen éjszaka koronázza, ami eleinte gyűlöletet kelt Rudolfban, méghozzá Zsófi iránt. Idővel azonban az egyre erősödő érzelmei felemésztik gyűlöletét a lány iránt. 

Ezek után Rudolfnak döntenie kell. Vagy szembeszáll a saját érzelmei ellen, és inkább megy szíve választottja után, vagy a szívére hallgat és belevág egy olyan kalandba, aminek végeláthatatlan következményei lehetnek!

 

2 készleten

Cikkszám: 978-615-5437-65-6 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Betekintő:

Ápolt, hófehér arcán mosolyra húzódó idomok látszódtak, sötétbarna színben ragyogó szemeinek szépségével pedig még egy rosszkedvű ember lelkében is képes lett volna napsugarat varázsolni. Mosolya olyan volt, mint egy hullócsillag; aki ha megpillantotta, döbbenten gyönyörködött benne, miközben teste teljes merevségben volt. A természetes gyönyör árulkodott róla.

S amikor megszólalt: lágy, selymes hangja mintha varázsszőnyegen repítené azt, aki meghallja. Olyankor a legkönnyebb hanyatt feküdni s élvezni, ahogy a harmonikus dallam az egész testet átjárja.

Amint Anikó jelenléte teljesen kiéleződött előtte, arra törekedett, hogy közelebb kerülhessen hozzá; így teste még jobban reszketni kezdett. Szíve már akkor fokozatosabb ritmussal kalapált, amikor megtette az első lépést mozdulatlan szerelme felé. A lány csak állt és várta. Majd ekkor arcán, mint amikor borús felhők közül jókedvet hozó napsugarak törnek át, mosolya megjelenésekor két állatot keltett életre a fiúban: egy tigrist és egy nyulat.

A tigris lassú volt, de tombolt benne a küzdeni akarás. A biztosra akart menni.

A nyúl azonban roppant fürge volt, de bizalmatlan. Így képtelen volt szembenézni az érzelmeivel.

Egyre csak közeledett a lányhoz. A reszketés annyira befolyásolta mozdulatait, hogy már nem ő irányította lábait. Felnyögött és levegő után kapkodott. A félelem hihetetlen gyorsan eluralkodott felette, képtelen volt felülkerekedni rajta. Bár nem is bánta, hiszen nem akart közelebb kerülni hozzá, nem akart közvetlen közel állni ahhoz a bűbájos mosolyhoz, ami mágnesként vonzotta magához.

S ekkor feltámadt benne a tigris. Felemelte a fejét és a lány szemébe nézett. Sosem látott ennél szebb szempárt. Anikó szeme úgy ragyogott, mint két gyémántgolyó. Ennek a tekintetnek hatalma volt. Nem csupán gyönyör sugárzott belőle, hanem még Rudolf érzelmeit is befolyásolta. Úgy irányította akár egy bűvölt kígyót. A fiú teljes testével alávette magát a reszketésnek; engedte, hogy még azokat a helyeket is átjárja benne, ahol eddig még nem érezte. Amikor szembeállt Anikóval, hamarosan olyannyira erősen remegett, mintha testét áram ütné. A két lábán alig bírt megállni. Már majdnem hanyatt esett, amikor egy finom, puha kéz elkapta őt a vállánál fogva, s visszalendítette eredeti álló helyzetébe. Ezután feljebb csúszott, egészen a nyakától az álla aljáig. Az az erős szorítású kéz, most oly lágy és bizsergető érzéssel töltötte el.

 

Szólalj meg! Mond meg neki, hogy mit érzel!

Egy hang, ami folyamatosan belülről faggatta, csupán hallgatni tudta, de teljesíteni nem, ugyanis érzelmei pillanatok alatt megváltoztatták. A nyúl átvette a hatalmat a tigris felett.

Ő maga sem értette, de menekülni próbált Anikó gyönyörű tekintete elől. Ha képes lett volna moccanni, akkor még finom kezének selymes tapintása alól is elhúzódott volna, de nem tehette. Ennek a lánynak a puszta jelenléte számára egy bilincs volt, amiből nem tudott szabadulni. A nyúl azonban egyre csak küzdött benne. Sarkon fordulásra kényszerítette. Próbálta meggyőzni, hogy ez egy szakadék, amiben most van és innen csak a menekülés a legalkalmasabb mód.

Rudolf mégsem tudott menekülni. A nyúl hamar feladta benne a küzdelmet és eltűnt. Immár csak a gondolatainak hangja volt az, ami zengett füleiben.

Ne tedd ezt! Hiszen mindkettőtöknek az lesz a legjobb, ha bevallod!

– Szeretlek Anikó!

A következő pillanatban megugrott az ülésben és riadtan nézett szét maga elé. Úgy érezte mintha a fülébe súgtak volna valamit, azonban saját hangja volt, ami felébresztette. Mellette Norbert döbbent mosollyal az arcán nézett rá. A fiú bizonyára jól hallotta azt a bizonyos szót, ami az imént hagyta el barátja száját, de még csak véletlenül sem akart hangot adni véleményének. Jól ismerte Rudolfot, nem ez volt az első alkalom, hogy a fiú, alvás közben nyilvánította ki érzelmeit, s tudta, hogy utána kellemetlenül érzi magát. Így csak mosolygott rá és bólintgatott felé. Bravó, cimbora! Itt legalább kimondtad!

További információk

Nyomtatott könyv

Oldalszám

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Igó Norbert Krisztián: A Szerelem bajnoka (nyomtatott)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

X