30% OFF

Hugyecz Roland: 6852 – A Polgárháború éve (ebook)

1,500.00 Ft 1,050.00 Ft

Leírás

 

A távoli jövőben az emberiség kirajzott a csillagok közé, tele reménnyel és büszkeséggel. De nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy eltervezték. A Föld szülöttei előre jutottak ugyan, azonban fokozatosan megszűntek azok lenni, mint akik egykoron voltak.

Az új állam, a Földi Birodalom sorra igázta le a galaxisokat, egymás után döntötte romba az élettel teli világokat és igába hajtotta a környező fajokat. Nem érdekelte őket az erkölcs, a szabadságot kizárólag az Ember kiváltságának tekintették. Mások fáradozásai árán létrejött a régóta várt közösség, ahol az emberek számára nincs éhezés, sem betegségek és a szegénység is eltűnt a világból, az emberek világából. Az elnyomott fajok nyomorban éltek, sokuktól még a szabadságát is elvették, s ezzel az emberiség átlépett egy határt.

Egy idő után szervezkedés indult a Föld ellen, létrejött az Antari Föderáció, egy állam, amely magában foglalja az összes elnyomott nép közös érdekét: az emberek kiűzését onnan, ami jogosan nem az övék. A Föderációs törekvése túlságosan is erőtlen a sikerhez, a győztes háború kezdettől fogva lehetetlennek tűnt. Ám mégis, 6852-re elérkezett a pillanat, amikor a kétségbeesés félresöpörte a józanész elveit. Kitört a polgárháború, amely egy váratlan tényezőt is előtérbe helyezett, valamit, amire egy idegen sem számított volna:

Még mindig maradt emberséges ember.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hugyecz Roland: 6852 – A Polgárháború éve (ebook)” értékelése elsőként
X