Gerőcs Hilda: Szakácskönyv – másképpen (ebook)

2,000.00 Ft

Vélemények a könyvről:

Nagyon szèpen köszönöm a legújabb küldeményt, a 4. Könyvedet! Gratulálok ehhez is, szép kiadás! Hasznos alapvetések vannak benne, és jól hasznosíthatóak a finom receptek. Felteszem a fb-ra lefényképezve és közzé téve az elérhetőségedet, ha hozzájárulsz. A Lélekbűnösök 2. Minden sora teljesen igaz szerintem minden hasonló esetben! Puszillak

(Szűcsné Mária)

——————

Kedves Hilda!

Megkaptam a könyvet, kicsit bele is olvastam, a terítésről szóló résznél tartok.
Nagyon tetszik. Olyan dolgokról ír ami szerintem hiánypótló, mert kiveszőben az étkezési etikett.
Szívből gratulálok, nekem ez most nagyon segít.
Köszönettel Ottilia

———————

Szakácskönyve mosolyt csal az ember arcára, nagyon kedves bevezetővel, hasznos tanácsokkal és igazi hagyományos finomságokkal ismerteti meg az olvasót.
Gyönyörű az egész könyv és mindenkinek ajánlom, még azoknak is,akik nem feltétlenül rajonganak az olvasásért, de háztartása mindenkinek van, így a benne található receptek hasznosak lehetnek számukra.
(Papp Veronika)
——————————

Kedves Hilda!

Köszönöm szépen a könyvedet, amit elküldtél nekem. Nagy érdeklődéssel kezdtem  olvasni és nem csalódtam. Nagyon Hildás, felismertem benne a szavaidat (nem véletlenül). Persze tudok főzni, de találtam benne új dolgot. A töltött káposztádat ki fogom próbálni!  A közvetlen stílusod biztosan sok kezdő háziasszonynak fog segíteni.
Így tovább! Várom a következő művedet!
Gratulálok!
(Heni)

Leírás

Ez a főzőkönyv egyszerű embereknek és a középosztálynak szól minden napra és ünnepi alkalmakra.

A kezdők, jó lenne, ha az egész könyvet az elejétől a végéig elolvasnák, mert a könyv vége felé a receptek a korábbiak ismeretében lesznek érthetőek.

A szó elszáll, az írás megmarad, a könyvet később is elő lehet, és elő is kell venni.

Ebben a könyvben gasztronómiai csodák nem találhatók.

Receptjeim általában 4 személyre szólnak, nagyjából 1-1,5 kg húsból és 1 kg zöldségből állnak (zöldbab, zöldborsó, burgonya). Ellenkező esetben külön jelzem.

A receptek előtt szót említek a terítésről, a szobáról vagy a konyháról, vagy az ebédlőről, ahol elfogyasztjuk a finom ételeket, mert nem elég csak gyorsan összedobni az ételt: a terítés és a környezet, az asztal, a tisztaság és a rend legalább ugyanolyan fontos.

Gerőcs Hilda

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gerőcs Hilda: Szakácskönyv – másképpen (ebook)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Érdekelhetnek még…

X