Gerőcs Hilda: Kérdések könyve (nyomtatott)

3,600.00 Ft

Könyvajánló Papp Veronika tollából

 

Gerőcs Hilda legújabb könyvében mindennapi témákról ír, nem mindennapi módon. Az élet írta a történeteket, Hilda pedig hozzájuk a gondolatait a tőle megszokott őszinteséggel. Gondolkodásra készteti az olvasót nemcsak remek kérdéseivel, hanem már történetei olvasásával is. Az ember hirtelen észbe kap, hogy már saját életén, kapcsolatain és önmagán gondolkozik. 1-1 történetben mindenki találhat hasonlóságot a saját életével, múltjával, esetleg jelenével kapcsolatban. Teljesen más, mint az előző könyvei, csak abban hasonlítanak írásai, hogy az életről szólnak. Hogy Hilda kíméletlen őszinteséggel tárja elénk a valóságot! Mert legalább önmagunk előtt valljuk be, hogy őszintének lenni bátorság, az igazságot felvállalni merészség, mert sokan támadásnak veszik, ha a szemükbe mondjuk.

A legkedvesebb része számomra, ahogy a szerelemről ír! Újra éltem a kapcsolatom kezdetét, amikor csak Ő számított, amikor még nem fáradtunk bele a hétköznapokba, amikor minden vele töltött pillanat ajándék volt.

 

Olvassák el! És olvassák el a többi könyvét is, mert mindegyik remek írás lett!

 

Vélemények a könyvről

 

“Nagyon tetszett a széles látásod és az  érthető fogalmazásod. Honnan tudsz ennyi mindent? Talán már az új könyveden is dolgozol?

Irén”

 

“Kedves Gerőcs Hilda!
Azt hiszem ráérzett az ízére az írásnak, nagyon termékeny szerzővé vált és ezek szerint olyan témákhoz is hozzá mer nyúlni, amihez más nem.
Még egyszer gratulálok!
Dr. Batiz Ákos”
“Hilda! Minden könyvedet olvastam és egyre erősebb bennem az érzés, hogy nagy kár lett volna meg  NEM írni őket. Nagyot alkottál, nagyon termékeny vagy! Mint mindig nagyon őszintén, érthetően, világosan fogalmazol. Te szereted az embereket és az igazságot, ami manapság igen ritka. A Kérdések könyvében nagyon ember közeliek a történetek. Szinte az alak bőrébe bújsz és vele együtt éled meg a sorsát, ezért érzi át tökéletesen az is aki olvassa. Örülök hogy találkozhattam a könyveiddel és sajnálhatja az, aki még nem, mert értékes gondolatoktól lett szegényebb. Te már beírtad a nevedet a történelembe és tudnod kell, hogy ez nem kis dolog! Gratulálok és tiszta szívből ajánlom mindenkinek a könyveidet! Marcsi”

Leírás

Előrendelhető!

 

Hamarosan elkészül a nyomtatott kiadás, melyre előrendeléseket felveszünk.

Várható megjelenés: Május közepe.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gerőcs Hilda: Kérdések könyve (nyomtatott)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

X