Danielle Steel: A varázs, a mítosz, a nő (antik)

800.00 Ft

Jó állapotú antikvár könyv
EAN : 9789638086723
ISBN : 9638086726
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 382
Ár: 800 Ft

1 készleten

Cikkszám: 9638086726 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

A világ legnépszerűbb szerzője gyönyörű, tehetséges és hihetetlenül gazdag. Kalandos élete saját romantikus történeteivel vetekszik.


Bestsellerei örömöt, szeretetet és varázst csempésznek sok millió nő életébe. Ismerjék meg a varázslatos és megfoghatatlan kép mögött rejtőző igazi embert!

Ismerjék meg: Elkényeztetett, magányos gyerekkorát, az East Side-on töltött éveket, és apját, a karizmatikus aranyifjút, akit bálványozott Első, tündérmesébe illő házasságát és milliomos férjét Második férjét, a notórius bűnözőt, akinek a rácsok mögött fogadott hűséget Hírnevének és vagyonának eredetét, a nagy áttörést, melynek Amerika legjobb ügynökét köszönheti… és 25 millió dolláros évi jövedelmét Hogyan bűvészkedik idejével, hogy megfeleljen karrierjének, családjának és a San Franciscó-i elit társadalmi követelményeinek Pazarló költekezési szokásait Kilenc gyermeke iránti odaadó szeretetét Hogyan talál boldogságra negyedik férje, a jóképű hajózási mágnás oldalán A könyv foglalkozik még hollywoodi kapcsolataival, és exkluzív interjúkat közöl azokkal az emberekkel, akik legjobban ismerik őt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Danielle Steel: A varázs, a mítosz, a nő (antik)” értékelése elsőként
X