Chris Okranimanisz: Az ördög angyala

3,000.00 Ft

ISBN 978-963-85644-3-6
Oldalszám: 198 oldal
Könyv mérete: A5
Kiadó: Magánkiadás
Terjesztő: E-book Könyvház és Kiadó
Nyomtatott megjelenés éve: 2012
Ár: 3000 Ft

Compare

Leírás

Az ördög Angyala

Ez a történet valós eseményekre épül, a benne szereplő személyek nevei kitaláltak, ha valaki magára ismer, az csak a véletlen műve, a történet szempontjából nagy jelentőséggel nem bírnak. Mivel az események megtörténtek, és igazak, utólag senki ne panaszkodjon, a leírt igazságok miatt.

Azt azért hozzáteszem még, hogy a leírt események a főszereplő, John szemszögéből íródtak, néhol fikciókkal vannak kiegészítve, de azt tükrözi, ahogy ő megélte azokat! Igaz neki önkritikája is van, de a tévedés jogát fenntartja magának!

Egy szép tavaszi reggel volt, amikor kedves madárcsicsergésre ébredtem. Bár az éjszaka kellemesnek semmiképpen nem volt mondható, mégis melegség öntötte el szívem. Korábban kerestem volna ennek az okát, de ma biztosan tudtam, hogy feladatom van!

Szerettem korábban is a kihívásokat, de ezt a mai feladatot nem is annak tekinteném. Tudtam küldetésem van, egy olyan történet bemutatásán keresztül, amely minden ember számára tanulságos lehet! Régóta vívódtam magamban, hogy mai világunk milyen lett, körülnézve környezetemben azt tapasztaltam, hogy a család fogalma sajnos elértéktelenedett! Könnyen lemondanak emberek kapcsolatokról, családokról, gyermekekről! A médián keresztül szinte csak a rossz hírek hírértékűek, az emberek fáradtak, túlterheltek! A közösségi portálok elszaporodásával sokan a másik ember magánéletében vájkálnak! Úgy éreztem kell valamit tennem. Ehhez kaptam segítséget, amelyet most leírva is megköszönök! Könyvemből ki fog derülni, hogy ez a hatalmas köszönet kiket illet! Korábban írásra nem adtam a fejemet. Lehet, ez egy egyszeri alkalom, de ezen a különleges reggelen elhatároztam, hogy papírra vetem ezt a történetet, amely olvasásához, kellemes időtöltést kívánok!

 

 Chris Okranimanisz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chris Okranimanisz: Az ördög angyala” értékelése elsőként