Lia Pelars: A puding próbája a nyelés

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

850.00 Ft

Compare
Cikkszám: 978-615-5437-00-7

Leírás

Amatőr társaság nyakába szakad az Europol nemzetközi konferenciájának megszervezése.

Helyszín a napfényes görög sziget: Korfu.

Igaz, télen, mikor még az időjárás is másik arcát mutatja. Bakik, félreértések, hétköznapi megrögzöttségek keverednek a nem mindennapi események közé.

Fordulatos, szellemes, humoros.

Vigyázat! Hangos felröhögést válthat ki!

 

Részlet a könyvből:

 

Ő maga negyvenöt évvel ezelőtt született erre a bűnös világra, de a tisztesség kedvéért ebből mindig levonta az áfát, és nettó harminckét évesnek vallotta magát. Azt tapasztalta, hogy ez az az életkor, amiben legtöbb bizalma van a szebbik nemnek.

Ekkorra már van egzisztencia, de még nincs gyerek – gondolják az asszonyok. Ha pedig még nincs utód, akkor a teremtés koronája ugyan mi mást akarhatna életének e gyümölcsöző szakaszában?

Gyümölcsöt.

A férfi ekkor már nem tacskó. A nők bíznak a tapasztalatban. Nem feltételezik, hogy ebben a szép férfikorban ápolónőt keresnének maguk mellé szerető helyett.

Spiro esetében, aki őt kicsit is ismerte, inkább hozzáadta volna az összeghez még egyszer a forgalmi adót, mert nála bizony jócskán volt forgalom.

Nem az ő hibája volt, hogy soha nem volt alkalma megállapodni.

Üdülőövezet volt a szülőföldje. Egy ilyen helyen nem látta értelmét a monogámiának.

A turistabuszok és a repülők naponta hozták a szebbnél szebb lányokat, akik a tűző nap ellen csak a fejüket fedték le helyes kis sapkájukkal, de a szép hosszú lábukat mindig szabadon hagyták.

Hej, abban az igazi aranykorban minden héten másik leányka haja lobogott a nyitott, égőpiros sportkocsiban!

Mikor leszállt a virágillatú, buja éjszaka, ő kifogástalan toalettjével a törzshelyén foglalta el pozícióját. Csuda nagy hely volt az, igazi jó zenével! A bár fényei elhalványították az égbolton szerényen pislogó csillagokat.

Kacskaringós ösvény vezetett a táncparkett felé. Két oldalt fejüket himbáló kövér virágok figyelték, ahogy beindul a mulatság.

Spiro – idomait jól megmutató, feszes, fekete pólójában – mindig a táncparkett előtt vette fel figyelőállását, miután egy itallal a kezében lazán lerogyott egy asztal mellé. Avatott szemeivel a dévajul mozgatott csípőket és kebleket figyelte. Az éjszaka egyre előrébb haladt, és a táncoló, szép turistahölgyek ereiben dolgozó alkohol a legszelídebbet is démonasszonyként vonagló vadmacskává változtatta.

Vadászati szempontból a következő fordulópont ideje akkor jött el, mikor két zeneszám között kifulladva mindenki visszahuppant a székébe.

A lányok megigazították szétzilált frizurájukat. A barátnők kettesével kivonultak a női mosdóba, hogy kitárgyalják azt a szép szemű görög félistent, aki tánc közben le nem vette róluk parázsként izzó tekintetét.

„Létezik? – vihogtak a WC-ben. Felhevült hátukat a kétes felületű csempének nekidöntve. – Megtörténik a tündérmese! Hamarosan ezzel a földre szállt Zeusszal isszák a frappét közös szívószállal minden reggel, egy tengerparti ház asszonyaként!”

Mikor a lányok visszajöttek, Spiro oda szokott biccenteni. Ha a csajok összekuncogtak, haladt tovább a bevált stratégiájával.

Spiro bölcs hadvezér volt, mindig több kidolgozott haditervvel rendelkezett egyszerre. Sokat nem bíbelődött újak kitalálásával. Ahhoz a négy-öt módszerhez folyamodott, amit már jól tudott. Bár nehéz elhinni, de valójában Spiro nem szerette a változtatásokat.

A harcedzett hódítótól az élet elvárja a mély pszichológiai ismereteket.

Spiro hol közönyt színlelt, hol épp a célszemély barátnőjét kezdte el ostromolni. Vagy ha a faltörő kos módszer mímelt felháborodást váltott ki, akkor az önérzetében mélységesen megsértett lovag figurájára kapcsolt át.

A nőket különböző dolgok hozták lázba.

Volt, akinek elegendő volt egy anatómiai demonstráció. Olyan is előfordult, hogy szép ingatlanokról kellett fotókat mutogatni a mobilján, azt az érzést keltve, hogy a tulajdonjog az övé. Volt, akinek az ígéretes jövőt kellett lefesteni, vagy önnön művészi elhivatottságáról beszélni, aztán előadni egy kevésbé ismert szerelmes nótát. Kevesen ugyan, de olyanok is voltak, akiknek nyíltan meg lehetett mondani, hogy egyszerűen csak le akar feküdni velük.

Érteni kellett ehhez.

A véralkohol aktuális szintjéhez is folyamatosan igazodni kellett.

További információk

Műfaj

Ebook

Fájlméret

Méret

Oldalszám

Lia Pelars: A puding próbája a nyelés termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Barbara Taylor

    Minden oldal hangos kacagást kiváltó. Rettenetesen humoros és a leírásban minden részlet nagyon alapos, kὃnnyen el lehet képzelni azt a világot amit az író megalkotott. Rejtὃ Jenὃ rajongóknak tudom ajánlani valamint mindazoknak akik kikapcsolódni kivánnak és elmenekὔlni szeretnének a szὔrke valóságtól.

Mondd el a véleményed